Over mij

Mijn naam is Bart Broeren. Van jongs af aan heb ik een voorliefde voor groen. Wat ooit begon als 'bijbaantje' lekker buiten, heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik ruim 20 jaar in een boomkwekerij heb gewerkt. Hier leerde ik de kneepjes van het vak en heb ik me uiteindelijk weten te specialiseren in het aanleggen, onderhouden en snoeien van exclusieve bomen en heesters. Een schitterende basis om uiteindelijk Broeren Boom Support te starten.

Het specialistisch werken met bomen heb ik dus geleerd in de kwekerij, maar ik miste in mijn werk nog een ding; dit mooie vak ook kunnen delen met de mensen thuis! Sinds de start van Broeren Boom Support (2021) mag ik dagelijks de meest unieke bomen en planten aanleggen en onderhouden. Het geeft mij veel voldoening om op zoek te gaan naar dé gewenste boom of struik welke de tuin een meerwaarde opleverd. Mooie meerstammige bomen met een grillig karakter zijn mijn favoriet. Ook het specialistisch snoeien doe ik graag, dit kan zowel door te klimmen als door het gebruik van een hoogwerker. Het is tof om te zien dat de boom hier dusdanig van opknapt dat een hele tuin weer tot leven komt! 

Sinds de start van Broeren Boom Support kom ik op de meest uiteenlopende locaties. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?  Neem contact op >