Aanleg

Het aanleggen van bomen, planten of heggen kan een flinke klus zijn. Wanneer je bomen worden geleverd door Broeren Boom Support zul je altijd worden voorzien van een passend advies met betrekking tot de aanleg ervan. Uiteraard kan ik de aanleg ook uit handen nemen zodat je zeker weet dat jouw beplanting een goede start kan maken. Niet elk type boom kan zomaar in elke ruimte worden geplaatst. Bomen hebben ruimte nodig om te groeien. Afhankelijk van de grootte van de kluit moet voor de aanleg van een nieuwe boom of plant eerst ruimte gemaakt worden in de tuin. 

Het leeghalen/opschonen van de tuin kan Natuurlijkeschaduw.nl ook voor je verzorgen. Wanneer er andere beplanting in de tuin heeft gestaan, zal ook ondergronds nog wat werk zitten. De nieuwe boom of plant zal zich namelijk willen wortelen. Het liefst in voedingsrijke grond, zonder dat daar nog al te veel oude wortels in de weg zitten. Grondoptimalisatie kan er voor zorgen dat jouw nieuwe beplanting een goede start kan maken.

Heb je vragen of specifieke wensen met betrekken tot aanleg en wil je weten wat ik hierin voor je kan betekenen? Neem dan contact op!

<-- Terug naar diensten